HomeShëndeti

Dy këshilla për të luftuar barkun e fryrë

Dy këshilla që nëse i ndiqni nuk do ju kushtojnë shumë, por do të përmirësojnë gjendjen e barkut të fryrë.

Pini ujë

Duhet të pini ujë mjaftueshëm që të largoni toksinat dhe mbetjet nga organizimi. Këshillohet që gjatë ditës të konsumoni mbi 2 litra ujë, përvec se do ju ndihmojë për lëkurë që shkëlqen, gjithashtu edhe për bark më të sheshtë.

Shmangni kripën

Preferohet sasi më e vogël e kripës në mënyrë që të ruani lëngjet dhe ujin që keni konsumuar.


TË NGJASHME