HomeModa

E adhuroni ushqimin? Disa ide për t’i kthyer në tatuazhe

Njerëzit pëlqejnë të fiksohen pas tatuazheve dhe kuptimeve të tyre. Shumë mendojnë se për të bërë një tatuazh duhet të mendoni shumë gjatë, t’i bashkangjitni një kuptim, në fund të fundit kjo është diçka që do të qëndrojë me ju përgjithmonë. 

Është një shenjë në lëkurën tuaj që plaket me ju dhe shpesh na thuhet se do të pendohemi kur të plakemi. Por me të vërtetë, kush i jep kaq rëndësi? 

Kur të jeni plakur, të gjithë do të dukeni të moshuar, nuk do të kujdeseni për tatuazhin që keni bërë kur keni qenë i ri më shumë sesa për flokët tuaj të thinjur ose lëkurën tuaj me rrudha. Tatuazhet nuk kanë pse të jenë një telash më vete, ato janë një pjesë e vogël e jetës tuaj, një moment i vogël në kohë i përkujtuar në lëkurën tuaj. 

Pra, bëjeni atë sa më argëtuese sa të doni, dhe duke folur për gjëra të vogla – këtu janë tatuazhet më të imëta të ushqimit që kemi gjetur për t’ju frymëzuar.


TË NGJASHME