HomeShowbiz

E fundit! Fjolla Morina lirohet nga parabúrgimi

Këngëtarja e njohur, Fjolla Morina, u arrèstua në Prishtinë me 19 korrik pasi mbi të rëndoi akúza për tráfikim të ármëve dhe múnicionit në Shqipëri.

Fjolla Morinës i ishte caktuar masa e paraburgimit prej 40 ditësh nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Masa e paraburgimit i ishte llogaritur prej momentit kur Morina është arrestuar me 17 korrik 2021 në Prishtinë.

Sipas avokatit të saj Fanol Krasniqi, gjykata ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë për ekstradimin e saj dhe të njëjtës i është ndërprerë masa e paraburgimit.

Morina ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar edhe nga Interpoli, pasi vitin e kaluar në pikën kufitare Kosovë-Shqipëri, ajo u kap me dy pístoleta në makinën e saj, shoqëruar nga dy persona të tjerë.


TË NGJASHME