HomeTeknologji

E fundit! iPhone 14 mund të vijë me një kamerë me vrima dhe…

Megjithë miratimin e shumë kompanive të telefonave inteligjentë gjatë viteve të fundit, të udhëhequra nga Samsung, për teknologjinë e kamerës në formën e një vrime në ekran, Apple ka vazhduar me kamerat e vjetra në formën e një përplasjeje, veçanërisht për shkak të fytyrës. Sensori ID për njohjen e fytyrës, por duket se kjo mund të ndryshojë gjatë vitit aktual me telefonat iPhone 14.

Bloomberg thotë se disa telefona iPhone 14 do të vijnë me kamera në formën e një vrime në ekran, siç është rasti me telefonat Samsung Galaxy S, për shembull, dhe me këtë transformim, vendndodhja e sensorit të Face ID do të ndryshojë në e padukshme nën ekran sepse Apple ende mbështetet në të për të ofruar mbrojtje më të madhe për përdoruesit.

Përveç telefonave iPhone 14, Apple do të lançojë pajisjen e realitetit gjatë konferencës vjetore të zhvilluesve WWDC 2022 pas një periudhe të gjatë raportimesh rreth pajisjes.


TË NGJASHME