HomeSociale

E FUNDIT/ Komiteti Teknik heq të gjitha masat anti-Covid 19

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka zhvilluar ditën e sotme nje konferencë me mediat, ku ka deklaruar se në vendin tonë do të hiqen të gjitha masat kufizuese Covid-19.

Zv. Ministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli tha:

“Duke u nisur nga analiza e treguesve epidemiologjik, komiteti ka vendosur rekomandimin per vaksinimin me dozë të katër mbi 60 vjeç dhe me sistem imunitar të inkrupementuar. Heqjen e detyrimit për mbajtjen e  maskave po mbajtjen e tyre në ambientet e mbyllura dhe në vendet e pa ajrosura. Lejimin e muzikës pas orës 23:00 dhe rihapjen e klubeve të natës. Virusi është akoma prezent ndaj është e rëndësishme që qytetarët të jenë vigjilent dhe të ndjekin këshillat për vaksinimin ndaj Covid 19.”


TË NGJASHME