HomeShowbiz

E konfirmoj vetë, Arta Nitaj së shpejti sërish në ekran

Një kohë ishte shumë aktive në ekran si aktore e më pas si prezantuese, mirëpo më vonë Arta Nitaj vendosi të distancohej nga televizioni.

Në intervistë ajo tregoi se do të rikthehet shumë shpejt në ekran dhe se ka kohë që ka nisur punë për një projekt të ri por që është shtyer për shkak të pandemisë.

Tashmë me relaksimin e masave pritet që Arta të nis sërish punën e lënë në gjysmë dhe të rikthehet në ekran.


TË NGJASHME