HomeShowbiz

E martë e mirë! Me këtë foto Erion Braçe ju uron mirëmëngjes

E marta është një nga ditët e mira për të gjithë besimtarët që besojnë e vizitojnë Kishën e Laçit. E pikërisht sot Erion Braçe zgjodhi t’i thotë mirëmëngjes popullit shqiptar si dhe duke i uruar shëndet të gjithëve.

E MARTE E MIRE!

Të keni shëndet vetë, për gjyshërit, prindërit, fëmijët, por edhe për të afërmit, fqinjët; për mjekët e infermierët që kujdesen për ju, gjyshërit, prindërit, fëmijët; për mësuesit e fëmijëve tuaj; për gjithkënd që punon e shërben për ju!

Kurajo, besim, solidaritet, shërbim!


TË NGJASHME