HomeShowbiz

E njeh e gjithë Turqia, po a e dini se sa vjeç është Exhe

Afra Saraçoglu e njohur me rolin e Exhes ka arritur që në një moshë të re të ketë një famë në tërë Turqinë dhe më gjerë.

Afra shquhet për bukuri dhe shumë shpejt do të jetë ndër femrat më të cituara ne shtypin rozë.

Është vetëm 20 vjeç por edhe në këtë moshë nuk i mungojnë rolet kryesore në fushën e aktrimit.

 


TË NGJASHME