HomeSport

E papritur, Rusia përjashtohet nga aktivitetet futbollistike

Një lajm i papritur vjen për shtetin e Rusisë. Të gjitha ekipet e këtij shteti janë përjashtuar nga aktivitetet futbollistike për 4 vitet e ardhshme nga agjencia anti-doping (WADA) . Komiteti ekzekutiv i këtij organizmi ka marrë vendimin zyrtar, duke nxjerrë jashtë të gjitha ekipet kombëtare të këtij vendi.

Bëhët fjalë për lojrat Olimpike të 2020, lojrat Dimërore të po këtij viti dhe Kupën e Botës 2022 që do zhvillohet në Katar. Kështu FIFA do të duhet të gjejë ekipin zëvendësues që do plotësojë vendin vakant të lënë nga kombëtarja ruse.  


TË NGJASHME