HomeShowbiz

“Edhe pak” Andrra Destani plane për fëmijën e dytë?!

Bashkëshortja e Sinan Hoxhës, Andrra Destani u është përgjigjur pyetjeve të disa ndjekësve në llogarinë e saj në Instagram.

Në mesin e shumë pyetjeve, ajo është përgjigjur për planifkimin familjar.

“Kur do e besh bebib e 2”, është pyetur Andrra, nga një ndjekës.

“Edhe pak (kur te jet e shkrume”, është përgjigjur shkurt ajo.

Kujtojmë faktin se Ëndrra dhe Sinani janë prindër të një djali, pas të cilit janë tejet të dhënë.


TË NGJASHME