HomeLifestyle

Edhe pas ndarjes, tre çiftet që mund të rikthehen tek njëri-tjetri

Falë Mërkurit këto kohë mund të përballeni me ndonjë keqkuptim të vogël, hatërmbetje, apo të hasni probleme me komunikimin me partnerin.

Kombinimet e shenjave më poshtë kanë shumë, po shumë gjasa të rikthehen sërish bashkë e pas një zënke ose ndarjeje.

  1. Luan dhe Luan

Luanët, janë shenja e zjarrit dhe papritur mund të bëhen burim i madh tensioni në një lidhje. Astrologët thonë se Luanët do të kërkojnë një hapësirë më të ngushtë, por më të qëndrueshme për veten e tyre. Koha që kanë marrë për të reflektuar, i ka dhënë frytet e saj dhe vendimi për t’u kthyer drejt njëri-tjetrit është më i fortë se kurrë.

  1. Shigjetari dhe Peshorja

Shigjetari aventurier dhe balanca e Peshores janë kombinim shumë i mirë. Gjithsesi, Shigjetari hyn tek shenjat që s’jetojnë dot pa liri, ndërsa Peshorja vlerëson qëndrueshmërinë. Shigjetarin, i cili gjatë qëndrimit në shtëpi do të marrë gjithë kohën që i duhet për të menduar. Ky është gjithashtu momenti më i mirë për t’ia nisur dhe njëherë nga e para me Peshoren tuaj.

  1. Peshqit dhe Demi

Peshqit do të ndihen më krijues se kurrë gjatë kësaj prapavije! Kjo energji do t’ju rikthejë tek Demi në mënyra krejt të reja që nuk mbështeten mbi luksin e tepruar!


TË NGJASHME