HomeShowbiz

Ekspertët ngrenë alarmin për WhatsApp-in

Ekspertët e sigurisë së rrjeteve sociale kanë ngritur alarm për përdoruesit e WhatsApp. Ata shprehen të shqetësuar për sigurinë e tyre dhe i paralajmërojnë që ta fshijnë menjëherë aplikacionin nga telefoni i tyre.

Gjatë një konference të mbajtur së fundmi në Los Angeles

Ata shprehen se hakerat mund të futen në bisedat tona dhe të ndryshojnë mesazhet që kemi dërguar.

Pra marrësi dhe dërguesi nuk kanë më të njëjtin mesazh, një i tretë hyn në mes tyre dhe kjo mund të sjellë probleme të mëdha.


TË NGJASHME