HomeLifestyle

Ekspertja tregon se ku duhet të shkoni në takimin e parë

“Vendi është gjëja kyçe e takimit të parë. Nuk duhet të dilni në kafene apo bare tjera”-tregon Louanne Ward, eksperte takimesh.

Ajo tregon se duhet të zgjidhni një vend ku mund të pini kokteje të ndryshme sepse mund të zgjidhni çfarë dëshironi së bashku dhe në këtë rast ka bashkëveprim mes të dyve. Gjithashtu ndryshe nga kafenetë, një ‘lounge’ është një vend më shik për të dalë.

Edhe dita që zgjidhni për të dalë është e rëndësishme. Duhet të hiqni dorë nga takimet e  para në fundjavë sepse janë ditë me shumë zhurmë, kështu që zgjidhni një ditë tjetër të javës, që është dhe më e qetë dhe mund të bisedoni më mirë për tu njohur.


TË NGJASHME