HomeSociale

Elbasan, ngujohen edhe studentët e Universitetit “Aleksandër Xhuvani”

Studentët e Universitetit “Aleksandër Xhuvani” u janë bashkuar studentëve të Tiranës e Durrësit, duke u ngujuar brenda godinës kryesore ku ndodhet Rektorati dhe administrata si dhe disa fakultete, në shenjë proteste për plotësimin e kërkesave të tyre drejtuar qeverisë që në ditët e para të dhjetorit.

Me pankarta në duar studentët kanë thurur dhe vargje për të çuar më lart zërin e protestës së tyre.


TË NGJASHME