HomeShowbiz

Eleminohet nga “Big Brother Vip”, ja çfarë ka parashikuar fati për Arditin

Katër ishin të eleminuarit e kësaj jave, të cilët janë votuar nga publiku nëse duhet të qëndrojnë apo të lënë shtëpinë e ‘’Big Brother Vip’’.

Ethet e garës sa vijnë edhe rriten dhe i eleminuari i dytë për këtë edicion është Arditi.”Vëllai i Madh” ka vendosur që ndryshe nga çdo vit më parë t’i japë mundësinë disa prej banorëve për tu rikthyer në lojë në rast eleminimi.

Fati e deshi që Arditi të shihte përfituesi i kësaj mundësie. Ai rikthehet për të vijuar normalisht lojën.


TË NGJASHME