HomeShowbiz

Elon Musk ndryshon sërish emrin e fëmijës së tij të gjashtë

Elon Musk u bë baba në filim të muajit mars e të githë u surprizuan me emrin që CEO i Tesla-s dhe Space X i vuri fëmijës së tij.
Djali i tij i gjashtë u qaujt fillimisht nga prindërit e tij me emrin X Æ A-12 mirëpo ligji nuk ia njihte si emër. Ligjet në Kaliforni nuk e njohën emrin dhe Musk e partnerja e tij ia ndryshuan pak emrin.

Æ nga alfabeti i vendeve të Skandinavisë shqiptohet Ash, ndërsa A-12 i referohet një aeroplani të CIA, kod për Archangel ndërsa për X nuk u dha ndonjë shpjegim.

Tashmë Musk dhe partnerja e tij zgjodhën që për të vogëlin e tyre emrin X Æ A-Xii. Kjo gjë u konfirmua nga bashkëshortja e Musk.

Duket se më në fund ligjet ia njohën këtë emër.


TË NGJASHME