HomeLajme

Emërohet drejtori ri i Hipotekës Elbasan

Astrit Hazizi është emëruar drejtori i ri i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme në Elbasan.

Hazizi ka zëvendësuar në këtë post Mariglen Dishën i cili u emërua drejtor i ALUIZNI-t në Tiranë. Ai  njihet si specialist i fushës, pasi dhe më herët ka mbajtur postin e nëndrejtorit në këtë institucion.

 


TË NGJASHME