HomeShowbiz

Eminem ‘reperi zemërgjerë’

Ai ka prodhuar një pjesë të vogël të videove të tij muzikore gjatë viteve, por tani i ka kthyer talentet e tij në një prodhim më të gjerë.

Dhe Eminem promovoi trupat e tij të ri të filmit në mënyrën më të mirë të mundshme pasi kishte rezervuar një kinema në Detroit për t’i lejuar fansat nga vendlindja e tij të shihnin filmin falas këtë fundjavë, shkruan dailymail.

‘Fenomeni’ ka angazhuar kinemanë të premten dhe natën e së shtunës, kështu që pasuesit e tij besnikë mund të shikojnë komedinë satirike, e cila përqendrohet në botën e rep betejave.

Eminem – emri i vërtetë Marshall Mathers – është një bashkë-producent ekzekutiv në filmin e ri, i cili drejtohet nga Joseph Kahn dhe është i shkruar nga Alex Larsen.

Më parë këtë javë, Frank Barwah, një tjetër producent bashkë-ekzekutiv në film, i tha Dailymail se Eminem është ‘një nga njerëzit më të vështirë’ që kam takuar ndonjëherë.

“Ai është shumë serioz dhe gjithmonë mendon, është aq i fokusuar”. Ai është shumë i interesuar në punën e tij.


TË NGJASHME