HomeSociale

Emrat e fëmijëve që do dominojnë 2022, komplet shkëputje nga tradita

Emrat më të njohur të foshnjave ndryshojnë nga viti në vit, por cilët kryesojë listat për vitin 2022?

Është një shkëputje nga tradita pasi emrat e rinj që kanë hyrë në top lista këtë vit bien ndesh me të gjithë emrat e mëparshëm.
Hulumtimi nga Qendra e Fëmijëve në Mbretërinë e Bashkuar ka zbuluar emrat e foshnjave që do të dominojnë këtë vit.

Për vajzat, në krye të listës është Hazel, e cila ishte një hyrje e re në listën e 100 më të mirëve të vitit 2021 dhe ne mendojmë se do të vazhdojë të fitojë popullaritet.

Lista për vajzat:
Hazel
Olive
Iris
Nellie
Elizabeth
Mirabell
Penny
Tilly
Nova
Billie

Ndërsa në krye të listës së emrave të djemve, ishte Albie, me një ngjitje të lartë në listë që parashikohet të fitojë edhe më shumë popullaritet.

Lista për djemtë:
Albie
Reggie
Frankie
Edwin
Marcus
Connor
Aaron
Oakley
Felix
Evan
/GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME