HomeLajme

Emrat më të kërkuar për bebet e 2020-ës

Karantina ka efektet e saj dhe në këto momente një pjesë e mirë e çifteve janë duke menduar për emrin e atij/asaj që do të vijë ca muaj më vonë. Emrat më në modë për këtë vit, janë ato uniseks, që mund të përdoren pa ndasi gjinine.

Mund të bëheni nostalgjikë ndërsa bëni scroll për të parë cilët emra janë në listën e këtij viti. Është emri i fëmijës suaj në këtë listë? Apo ai që planifikoni t’i vini fëmijës që do të lindë këtë vit?

Emra djemsh

Andres
Archie
Aries
Arlo
Austin
Briar
Crew
Diego
Felix
Grey
Hugo
Idris
Kaiser
Levi
Luka
Nolan
Saint
Theo

Emra vajzash

Adah
Amina
Anais
Arely
Atlas
Aura
Brielle
Charlie
Elodie
Ellis
Evelyn
Ezra
Frida
Hazel
Kamilah
Lola
Margot
Mika
Perla
Ruby
Shea
Stella
Yara


TË NGJASHME