HomeShowbiz

Enca mohon fotoshopin: “Jam tërësisht natyrale”

Është akuzuar shpesh se përdorë në fotot e saj fotoshop.

Por në këtë foto Enca thotë se është tërësisht natyrale dhe se ajo nuk ka përdorë fotoshop.

“Tërësisht natyrale”, ka shkruar ajo derisa ka postuar një fotografi.

Megjithatë, në këtë foto shihet se Enca është më e kolme se sa në fotot kur është në bikine.

Image


TË NGJASHME