HomeShowbiz

Episodi i ardhshëm i serialit Xhenet, ja çfarë do të ndodhë

Çfarë do të  ndodhë me serialin më të ndjekur, jo vetëm në Shqipëri por edhe në mbarë botën?

Në serinë e ardhshme ne do të ndjekim:

Kaja dhe Arzu mbërrijnë në vendin ku Xhihan po mban vajzat e tyre.

Ku ky i fundit urdhëron Xhenetin të vrasë Kajanë ose në të kundërt Melisa do të vdesë.

Cili do të jetë përfundimi i Kaja dhe Xhihan?

A do të mundet Arzu më në fund të bashkohet me vajzat e saj për të mos u ndarë kurrë më?

Melisa po përgatit ftesat e dasmës së Xhenetit dhe Selimit…


TË NGJASHME