HomeShowbiz

Era tradhëton Rita Orën

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora, është përfshirë në një “aksident” të pakëndshëm teksa ishte në breg te detit.

Ajo mbante një fustan ngjyrë të verdhë të me një palë sandale bojëqielli për të cilat këngëtarja po bënte dhe spotin e tyre.

Por teksa bënte spotin era ka lozuar me fustanin e Ritës, duke i zbuluar më shumë seç duhet.

E ndërsa në pozat ballore Rita Orës i dukeshin të brendshmet ngjyrë mishi ndërsa të pasmet e saj dalin zbuluar për shkak të minibikinit që mbante të veshur.

Nuk mund të qëndronin pasive në këto raste mediat britanike, që kanë transmetuar dhe foto nga “incidentet” e këngëtares së famshme, Rita Ora.


TË NGJASHME