HomePolitikë

Ervin Bushati: I nderuar që …

Menjëherë pasi ka marrë rolin e drejtuesit për socialistët në Tiranë, deputeti i PS Ervin Bushati, shkruan se ndihet i nderuar në këtë post.

Bushati thekson se bashkë me kolegen Spiropali do të bëjë më të mirën për familjen e madhe socialiste dhe rrugëtimin e pandalshëm drejt fitores edhe në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2021.

Postimi i Ervin Bushatit:

FALENDERIME!

Thellësisht i Nderuar të drejtoj bashkë me kolegen Elisa Spiropali familjen e madhe Socialiste të Tiranës: falë Besimit të Kryetarit të PS, KM Edi RAMA, të kolegëve & të gjithë Socialistëve kudo në Shqipëri??

#PS2021 Hapim Zemrat për JU ?

Tashmë kam detyrimin që të punoj me + përkushtim dhe me gjithë Zemër për Shqipërinë që Duam.

Kur jemi #BASHKË sfidat janë më të kapërcyeshme!


TË NGJASHME