HomeModa

Është vetëm 4 vjeç dhe fiton këtë shifër të ‘çmendur’ në muaj

Suna Beka është një 4 vjeçare shqiptare nga Kosova, e cila “ka nisur të punojë” që në moshë të vogël.
Edhe pse është pak e vështirë për t’u besuar vogëlushja punon si modele e nivelit për fëmijë në Suedi.

Paga mujore e Sunës është 500 euro në muaj.

Ka ditë që vogëlushja punon deri në 8 orë, të paktën kështu shkruhet në kontratën e saj/pamfleti.net


TË NGJASHME