HomeSport

Euro 2020/ Ndeshjet, vendet, orari i plotë dhe koha e fillimit për turneun 2021

Turneu i planifikuar fillon në 2021 në Romë në 11 Qershor dhe vazhdon deri të Dielën 11 Korrik; gjysmëfinalet dhe finalet do të zhvillohen në Wembley Stadium.

Njëzet e katër skuadra do të luajnë në 51 ndeshje në 12 qytete, duke filluar të Premten 11 Qershor 2021. Gjithçka përfundon në Stadiumin Wembley me finalen, e cila zhvillohet të Dielën më 11 Korrik.

Grupet Euro 2020
 • Grupi A: Itali, Zvicër, Turqi, Uells
 • Grupi B: Belgjika, Rusia, Danimarka, Finlanda
 • Grupi C: Ukraina, Hollanda, Austria, Maqedonia e Veriut
 • Grupi D: Anglia, Kroacia, Republika Çeke, Skocia
 • Grupi E: Spanja, Polonia, Suedia, Sllovakia
 • Grupi F: Gjermania, Franca, Portugalia, Hungaria
Vendet e Euro 2020
 • Stadio Olimpico, Romë
 • Stadiumi Olimpik, Baku
 • Stadiumi i Shën Petersburgut, Shën Petersburg
 • Parken Stadium, Kopenhagë
 • Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
 • Arena Kombëtare, Bukuresht
 • Stadiumi Wembley, Londër
 • Parku Hampden, Glasgow
 • Estadio La Cartuja, Sevilje
 • Fußball Arena Munchen, Mynih
 • Puskas Arena, Budapest

E Premte 11 Qershor

Grupi A: Turqi vs Itali; Fillimi 8:00 (Romë)

E shtunë 12 qershor

Grupi A: Uells vs Zvicër; Fillimi 2 pasdite (Baku)

Grupi B: Danimarka vs Finlanda; Fillimi 5 pasdite (Kopenhagë)

Grupi B: Belgjikë vs Rusi; Fillimi 8:00 (Shën Petersburg)

E Dielë 13 Qershor

Grupi D: Anglia vs Kroacia; Fillimi 2 pasdite (Londër)

Grupi C: Austria vs Maqedonia e Veriut; Fillimi 5 pasdite (Bukuresht)

Grupi C: Hollanda vs Ukraina; Fillimi 8:00 (Amsterdam)

E hënë 14 qershor

Grupi D: Skoci vs Republika Çeke; Fillimi 2 pasdite (Glasgow)

Grupi E: Polonia vs Sllovakia; Fillimi 5 pasdite (Shën Petersburg)

Grupi E: Spanjë vs Suedi; Fillimi 8:00 (Sevilje)

E martë 15 qershor

Grupi F: Hungaria vs Portugalia; Fillimi 5 pasdite (Budapest)

Grupi F: Franca vs Gjermania; Fillimi 8:00 (Mynih)

E mërkurë 16 qershor

Grupi B: Finlanda vs Rusia: Fillimi 2 pasdite (Shën Petersburg)

Grupi A: Turqi vs Uells: Fillimi 5 pasdite (Baku)

Grupi A: Itali vs Zvicër; Fillimi 8:00 (Romë)

E enjte 17 qershor

Grupi C: Ukraina vs Maqedonia e Veriut; Fillimi 2 pasdite (Bukuresht)

Grupi B: Danimarka vs Belgjika; Fillimi 5 pasdite (Kopenhagë)

Grupi C: Hollandë vs Austri; Fillimi 8:00 (Amsterdam)

E Premte 18 Qershor

Grupi E: Suedi vs Sllovaki; Fillimi 2 pasdite (Shën Petersburg)

Grupi D: Kroaci vs Republika Çeke; Fillimi 5 pasdite (Glasgow)

Grupi D: Anglia vs Skocia; Fillimi 8:00 (Londër)

E Shtunë 19 Qershor

Grupi F: Hungari vs Francë; Fillimi 2 pasdite (Budapest)

Grupi F: Portugalia vs Gjermania; Fillimi 5 pasdite (Mynih)

Grupi E: Spanjë – Poloni; Fillimi 8:00 (Sevilje)

E Diel 20 Qershor

Grupi A: Itali vs Uells; Fillimi 5 pasdite (Romë)

Grupi A: Zvicra vs Turqia; Fillimi 5 pasdite (Baku)

E hënë 21 qershor

Grupi C: Maqedonia e Veriut vs Hollanda; Fillimi 5 pasdite (Amsterdam)

Grupi C: Ukraina vs Austria; Fillimi 5 pasdite (Bukuresht)

Grupi B: Rusi vs Danimarkë; Fillimi 8:00 (Kopenhagë)

Grupi B: Finlanda vs Belgjika; Fillimi 8:00 (Shën Petersburg)

E martë 22 qershor

Grupi D: Republika Çeke vs Anglia; Fillimi 8:00 (Londër)

Grupi D: Kroaci vs Skoci; Fillimi 8:00 (Glasgow)

E mërkurë 23 qershor

Grupi E: Sllovaki vs Spanjë; Fillimi 5 pasdite (Sevilje)

Grupi E: Suedi vs Poloni; Fillimi 5 pasdite (Shën Petersburg)

Grupi F: Gjermania vs Hungaria; Fillimi 8:00 (Mynih)

Grupi F: Portugalia vs Franca; Fillimi 8:00 (Budapest)

Dy më të mirët në secilin grup plus katër skuadrat më të mira të vendit të tretë kalojnë

Faza e nokautit …
Raundi i 16 …

E shtunë 26 qershor

Lojë 1: Nënkampionët e Grupit A vs Nënkampionët e Grupit B; Fillimi 5 pasdite (Amsterdam)

Lojë 2: Fituesit e Grupit A vs nënkampionët e Grupit C; Fillimi 8:00 (Londër)

gjatë ndeshjes për medaljen e artë të Femrave në Ditën 13 të Lojërave Olimpike të Londrës 2012 në stadiumin Wembley më 9 gusht 2012 në Londër, Angli.
Stadiumi Wembley, Londër

E Diel 27 Qershor

Lojë 3: Fituesit e Grupit C vs skuadra e tretë nga Grupi D / E / F; Fillimi 5 pasdite (Budapest)

Lojë 4: Fituesit e Grupit B vs skuadrës së tretë nga Grupi A / D / E / F; Fillimi 8:00 (Sevilje)

E hënë 28 qershor

Lojë 5: Nënkampionët e Grupit D vs Nënkampionët e Grupit E; Fillimi 5 pasdite (Kopenhagë)

Lojë 6: Fituesit e Grupit F kundër ekipit të vendit të tretë nga Grupi A / B / C; Fillimi 8:00 (Bukuresht)

E martë 29 Qershor

Lojë 7: Fituesit e Grupit D vs Nënkampionët e Grupit F; Fillimi 5 pasdite (Londër)

Lojë 8: Fituesit e Grupit E vs skuadrës së vendit të tretë Grupi A / B / C / D; Fillimi 8:00 (Glasgow)

Çerekfinalet

E Premte 2 Korrik

Çerek-finale 1: Fituesi i Lojërave 6 vs Fituesi i Lojërave 5; Fillimi 5 pasdite (Shën Petersburg)

Çerekfinalet 2: Fituesi i Lojërave 4 vs Fituesi i Lojërave 2; Fillimi 8:00 (Mynih)

E shtunë 3 korrik

Çerekfinale 3: Fituesi i Lojërave 3 vs Fituesi i Lojërave 1; Fillimi 5 pasdite (Baku)

Çerekfinalja 4: Fituesi i Lojërave 8 vs Fituesi i Lojërave 7; Fillimi 8:00 (Romë)

Gjysmëfinale

E martë 6 korrik

Gjysmëfinalja 1: Fituesi i Çerekfinales 2 vs Fituesi i Çerekfinales 1; Fillimi në 8:00 (Wembley, Londër)

E mërkurë 7 korrik

Gjysmëfinalja 2: Fituesi i Çerekfinales 4 vs Fituesi i Çerekfinales 3; Fillimi në 8:00 (Wembley, Londër)

Finalja

E diela 11 korrik

Fillimi në 8:00 (Wembley, Londër)


TË NGJASHME