HomeSport

Euro 2021/ Kush mund ta “rrëmbejë” këpucën e artë?

Grupi i favorshëm i Anglisë do të thotë që Harry Kane do të jetë në gjendje të mirë për të bërë atë që bëri në Rusi dhe të ngrihet. 

Lewandowski është në formën e jetës së tij pas një viti tjetër rekord me Bayern Munchen, ndërsa Ronaldo do të mbështesë veten për të shënuar kundër kujtdo, edhe nëse disa nga skuadrat më të vështira të turneut e presin atë në fazën e grupeve. 

E njëjta gjë mund të thuhet për Mbappe, i cili parashikon të jetë kërcënimi kryesor i Francës për qëllimin edhe me një varg talentesh sulmuese rreth tij. 

Lukaku i Belgjikës, i ri nga largimi i Inter Milanit në një titull të parë në Serie A në 11 vjet, mund të jetë zgjedhja e zgjuar.


TË NGJASHME