HomeSociale

Euro sërish në rënie, paundi britanik më i fortë

tregun valutor vendas Euro ka sërish rënie. Blihet sot me 124.25 lekë dhe shitet me 124.70 lekë. Dollari amerikan qëndron në të njëjtat vlera.

Pas votimit të djeshëm në Britani, ku parlamenti rrëzoi marrëveshjen e Brexit, Paundi britanik tenton të forcohet. Ditën e sotme një paund blihet me 140.20 lekë dhe shitet me 141.10 lekë.

Ja këmbimi valutor sipas Scan Tv si më poshtë:

EUR/ALL 124.25 -124.70

USD/ALL 108.95 -109.45

GBP/ALL 140.20 – 141.10

AUD/ALL 78.35 – 79.00

CAD/ALL 82.10 – 82.75

CHF/ALL 110.05 – 110.85.


TË NGJASHME