HomeTeknologji

Facebook, kujdes nga ky mesazh

Zyrtarët e Facebook kanë paralajmëruar përdoruesit e rrjetit social mbi një mesazh viral.

Facebook tha se mesazhi nuk përmban virus dhe këshilloi përdoruesit që thjesht ta fshijnë atë nëse e marrin.

Mesazhi mashtron përdoruesit e Facebook duke u thënë se ka një problem me llogarinë e tyre dhe se është klonuar.

Mesazhi ju inkurajon që të dërgoni mesazhin tek miqtë e juaj në Facebook për t’i paralajmëruar ata për llogarinë e ‘imituesit’.

Përshëndetje! Unë në fakt kam pasur një kërkesë miqësie nga ju dje të cilën e injorova kështu që mund të doni të kontrollomi llogarinë tuaj. Mbaj gishtin në mesazh derisa të shfaqet opsioni ‘forward ‘ dhe më pasi dërgojani të gjithë personave që doni. Unë ua dërgova të gjithëve individualisht. Paç fat,“-shkruhet ne mesazh.

 


TË NGJASHME