HomeTeknologji

Facebook sjell opsionin për ruajtjen e fotove dhe videove

Facebook lansoi një mjet të ri që ju lejon të merrni të gjitha fotot që keni ngarkuar në rrjetin social dhe t’i transferoni ato në një shërbim tjetër, sikurse Google Photos.

Njoftuar në një postim në blog, mjeti i ri është një shtrirje e mjeteve ekzistuese të Facebook, të vëna në dispozicion për të shkarkuar të gjithë informacionin tuaj nga faqja.

Facebook lansoi një mjet të ri që ju lejon të merrni të gjitha fotot që keni ngarkuar në rrjetin social dhe t’i transferoni ato në një shërbim tjetër, sikurse Google Photos.

Njoftuar në një postim në blog, mjeti i ri është një shtrirje e mjeteve ekzistuese të Facebook, të vëna në dispozicion për të shkarkuar të gjithë informacionin tuaj nga faqja.

Karakteristika e transferimit të fotografive është lansuar sot për përdoruesit e Facebook në Irlandë, me një plan botëror të planifikuar për gjashtë muajt e parë të vitit 2020.

Mundësia për të shkarkuar foto do të jetë në menunë “Informacioni juaj i Facebook”, brenda cilësimeve të Facebook.
Përdoruesit do t’u kërkohet të shkruajnë fjalëkalimin e tyre në Facebook para fillimit të transferimit, në mënyrë që të mbajnë të dhënat e sigurta, thotë kompania.


TË NGJASHME