HomeTeknologji

Facebook tani mundëson ndarjen e ngjarjeve në Story

Facebook ka parë sukses të konsiderueshëm me tiparin e Story-it në Instagram aq shumë sa që ka filluar të ofrojë funksionin në pothuajse të gjitha shërbimet e tyre.

Megjithatë, story-t në Instagram ende tërheqin shumën më të madhe të përdoruesve në të gjitha produktet e tyre. Në një përpjekje për të përmirësuar shifrat e përdorimit në Facebook, rrjeti social tani po lejon përdoruesit të ndajnë eventetFacebook Story.

Edhe pse raportet e panumërta kanë treguar se Facebook po humbet demografinë e saj të re për shkak të Instagram, rrjeti social është ende vendi i preferuar për ata që kërkojnë të organizojnë ngjarje në internet.

Grafiku ekzistues social që përdoruesit kanë në Facebook luan një rol të madh në këtë.

Kompania ka njoftuar sot se do të fillojë testimin e një mënyre për përdoruesit që “të ndajnë ngjarjet që ju interesojnë” duke përdorur funksionin Story. Ky test do të zhvillohet në Shtetet e Bashkuara, Brazil dhe Meksikë. Përdoruesit e telefonave të iOS dhe Android do të kenë qasje në këtë funksionalitet.


TË NGJASHME