HomeAktualitet

“Familja perfekte”, diçitura që po pushton rrjetin

Ky është një foto-montazh, i punuar bukur veçse.

“Familja model” është diçitura me të cilën e shoqëron foton, faqja ‘Brryli Broadway”, e njohur për kompozime të tilla.Ambasadori Amerikan Donald Lu, kreu i PD Lulzim Basha dhe kreu i qeverisë Edi Rama vendosur kështu…

Fotoja po qarkullon masivisht në rrjetet sociale dhe po shërben si grimcë humori, në kushtet kur politika zien e të gjithë janë në pritje të arrestimit të ‘peshqve të mëdhenj’.


TË NGJASHME