HomeSociale

Familjarët e gjetën të vdekur pas katër ditësh, del autopsia për 17-vjeçarin

Ka dalë autopsia për trupin e 17-vjeçarit, i cili u gjet i vdekur pas katër ditësh nga familjarët e tij, pranë urës se Dragotit.

Sipas autopsisë, trupi i viktimës nuk ka shenja dhune, por vetëm shenja mbytje.

Pas gjetjes së trupi, familja dyshoi tek shoku i të ndjerit, Egli Dosti rreth 25 vjeç, një ish-ushtar me pagesë, i akuzuar për dezertim, por në dëshminë e tij, ky i fundit ka treguar se kishin pirë dhe se kishin dashur të kalonin lumin, por kishin rënë në ujë.

“Kishim pirë dhe donim të kalonim lumin. E mora Matian në kurriz, por u rrëzuam të dy në ujë. Më pas atë e mori rrjedha dhe unë u largova nga frika në Sarandë.


TË NGJASHME