HomeShowbiz

FashionNova dhe Cardi B dhurojnë 1000 dollarë çdo orë për njerëzit që janë prekur nga koronavirus

Fashion Nova dhe Cardi B po dhurojnë 1000 dollarë çdo orë për 42 ditët e ardhshme për ata që preken nga pandemia e koronavirusit.

“Shumë prej jush po përpiqen të paguajnë faturat, të ushqejnë familje dhe të kujdesen për nevojat tuaja të përgjithshme thelbësore,” këngëtarja shkroi në një postim në Instagram të mërkurën.

“#FashionNovaCARES dhe unë po dhurojmë $ 1,000 ÇDO ORË derisa të japim $ 1 milion dollarë për ata që preken direkt nga kjo krizë.”

Në videon shoqëruese, Cardi, 27 vjeçe, shpjegoi se ajo dhe ekipi i Fashion Nova duan të sigurohen që paratë të shkojnë drejt në duart e atyre që kanë nevojë.

“Ju e dini ndonjëherë ju jepni për bamirësi dhe pyesni veten,‘ A po shkon me të vërtetë te njerëzit? “Epo ne do të sigurohemi që kjo të shkojë tek njerëzit,” tha ajo.

Fituesja e Grammy do të verifikojë personalisht ata që aplikojnë në internet në faqen e internetit të Fashion Nova.

“Sigurohuni që Instagrami juaj të jetë i hapur sepse unë do të sigurohem që ju vërtet keni nevojë,” tha ajo, duke bërë shaka, “Mos gënjeni që të merrni paratë dhe t’ja dhuroni të dashurit tuaj.”

“Ne ju duam ju dhe jemi aq mirënjohës që ju na keni mbështetur për kaq kohë,” shtoi ajo. “Është koha që ne t’ju mbështesim ju dhe mos të keni turp. Ndonjëherë ju duhet të kërkoni ndihmë. “

Reperja ka qenë aktive në luftën kundër COVID-19. Javën e kaluar, Page Six raportoi që ajo dhuroi ushqim për punonjësit e spitalit të NYC.

Ajo gjithashtu ka folur në lidhje me shqetësimet e saj që nga fillimi i shpërthimit, duke thënë në mars, “Unë nuk e di se për çfarë është ky koronavirus. Nuk e kuptoj se si ishte kjo nga Wuhan, Kina, tani krejt papritmas ky virus po bën ture nëpër botë. Nuk do të gënjej, unë jam e frikësuar. Më ka kapur paniku, dhe shumë prej jush mendojnë se kjo është shaka. “

©G.T/GotaNews


TË NGJASHME