HomeLifestyle

Fati në “fijen e perit”/ Disa histori që mund t’i keni kaluar edhe ju

Imagjinoni duke rënë çelësat e makinës suaj në një kanal. Ndërkohë që mund të tingëllojë joreale, disa njerëz janë të bekuar me fatin në momentin që i duhej më shumë dhe disa prej tyre kanë ndarë përvojat e tyre me botën.

Kemi gjetur 20 histori rreth këtyre njerëzve që patën fat në momentin e duhur dhe sigurisht që ne do të dëshironim të ishim në vendin e tyre.

“Fjalë për fjalë telefoni i varur në fije të perit”

“Unë isha pak me fat sot (ky është një kanalizim dhe çelësi i makinës sime”.

“Ne patëm fatin të përdorim të njëjtin kamion për dasmën tonë që gjyshërit e mi përdorën në të tyren 66 vjet më parë.”

“Babai im po fluturonte, por motori u prish. Ai ishte në gjendje të ulej në një fushë dhe askush nuk u lëndua.”

“Miku më i mirë që nga dita e parë e kopshtit deri në vitin e fundit të kolegjit.”

“E dashura ime dhe unë morëm një biletë në Business Class në një fluturim të Emirates dhe arritëm të udhëtonim si mbretër.”

“Shtëpia ime ka një pamje të Empire State Building dhe … Unë jam pak e fiksuar. me fotografitë. Është e dukshme apo jo?”

“Unë pata fatin të merrja pjesë në Premierën e ‘Star Wars’ dhe duhej të bëja selfie me të gjithë kastin”.

“Vendosni një Rekord Botëror Guinness duke mbledhur 887 tërfil me katër fletë në 8 orë.”

“4 breza të familjes sonë në një foto të vetme.”


TË NGJASHME