HomeLajme

Femra e zodiakut që askush nuk i reziston dot! Zbulojeni tani


Femrat e kësaj shenje konsiderohen si mbretëresha të dashurisë dhe askush nuk mund t’iu rezistojë.

Nëse çdo shenjë horoskopi ka sharmin e vet është njëra së cilës askush nuk i reziston dot. E bukur, sensuale, joshëse…

Ka aq shumë fjalë të cilat e përshkruajnë atë. Doni të dini cila shenjë është? Behet fjale për peshqit. Femrat e kësaj shenje janë mjaft magnetike dhe kanë një mënyrë të veçantë joshjeje.

Herë romantike e herë fatale, femrat e shenjës së peshqve, kanë të gjitha aftësitë dhe cilësitë për të tërhequr seksin mashkullor edhe falë gjesteve dhe sjelljes prej princeshash.

Të udhëhequra nga Neptuni, ato janë edhe mjaft energjike, mbrojtëse dhe paksa dominuese.

Mjaft spirituale, femrat e shenjës së peshqve, nuk janë aspak materialiste e nga ana tjetër janë tejet të ndërgjegjshme. Ato janë të afta ta kuptojnë partnerin e tyre edhe pa thënë ata asnjë fjalë. Inteligjenca është një tjetër karakteristikë e adhurueshme, ndërkohë që nuk duhet harruar as ëmbëlsia dhe butësia që kanë.


TË NGJASHME