HomeModa

Femrat janë mahnitur me trendin e ri të ngjyrës së flokëve!

Ka arritur ombre i ri dhe është shumë më i mirë se i mëparshmi.

Ajo që është gjithashtu e shkëlqyeshme është që kjo teknikë funksionon në  të gjithë tipat dhe ngjyrat e flokëve, sepse bëhet shumë lehtë  dhe ka për qëllim  pamjen natyrale.

Pas trendëve të ndryshëm të guximshëm në ngjyrën e flokëve, ka arritur ombre më e re e cila do të admirohet nga adhurueset e pamjes natyrale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjala është për teknikën e re ombre me emrin “negative space” të cilën e ka shpikur njëri ndër parukierët më të famshëm britanik, Jack Howard.

Me këtë teknikë trajtohet pjesa më e vogël e flokëve se te teknikat e tjera ombre, ndërkaq qëllimi i fundit është që të arrihet pamja natyrale, të cilën e kanë bukuroshet kaliforniane.

“Ky trend aktualisht është më i popullarizuari ndër manekinet. Qëllimi është rrumbullakimi i fytyrës me tufa flokësh bashkë me tufa të vogla në flokët e mbetura të cilat kryesisht vetëm nxjerrin në pah majat”, ka zbuluar Howard.

Ajo që gjithashtu është e shkëlqyeshme është që kjo teknikë funksionin te të gjithë tipat dhe ngjyrat e flokëve, sepse përgatitet lehtë dhe si qëllim ka pamjen natyrale.

 


TË NGJASHME