HomePsikologji

Femrat që janë më ‘të forta’ kalojnë periudha të vështira, disa arsye përse ndodh kjo

Shpeshherë ne përballemi me persona që duken me shumë vetëbesim, dhe që nuk shfaqin aspak emocion. Këto persona kryesisht femra janë ato që duken më të forta, por në fakt vuajnë më shumë në brendësi, që pas një buzëqeshje, fshehin një vuajtje të madhe.

‘Bright Side’ ka renditur disa nga arsyet se pse ndodh ky fenomen dhe mund t’i lexoni ato në listën më poshtë.

  1. Ajo mbështetet vetëm tek vetja e saj
  2. Të gjithë i besojnë problemet e tyre dhe ajo mban të gjithë peshën mbi supe
  3. Ajo nuk i ndan problemet me të tjerët, duke mbajtur çdo gjë brenda saj
  4. Kujdeset për të gjithë, por harron që dhe ajo ka nevojë për kujdes
  5. Forca e saj mund të jetë si pasojë e ndonjë historie që nuk e ka treguar ende
  6. Në disa ditë ndihen shumë të dobëta dhe ndihen sikur nuk mund të mbajnë më peshë për asgjë

TË NGJASHME