HomeSociale

Fermerët e Lushnjes në protestë, thirrje qeverisë

Ditën e sotme në rrugët e qytetit të Lushnjes fermerët janë ngritur në protestë. Ata i bëjnë thirrje qeverisë që të kthejë sytë nga puna e tyre dhe t’i subvencionojë për vështirësitë që ato hasin.

Banorët kanë shpalosur disa kërkesa, ndërsa mes tjerash ata kërkojnë edhe një pikë grumbullimi për prodhimet e tyre.

Banorët mbanin pankarta të shumta në duar si dhe bllokuan rrugën për disa minuta. Ata shprehen se nuk do të tërhiqen deri në përmbushjen e kërkesave të tyre.


TË NGJASHME