HomeSociale

“Festival gjaku”/ Shtëpia kthehet në horrorr nga ‘masakra’ në kopësht

Një shtëpi me kufòma në oborr, gjymtyrë të còpëtuara dhe gjákun lumë ka vënë në alarm fqinjët e një lagjeje në Dallas, SHBA.

Bëhet fjalë për dekorimet e festës së Halloween, të cilat me sa duket kanë shqetësuar jo pak njerëz. Steven Novak është pronari i shtepisë në fjalë dhe i fiksuari me festën e Halloween, i cili këtë herë ka shkuar shumë larg me imagjinatën…dhe shpenzimet!

“Zbukurimet” përfshinin një karrocë plot me gjymtyrë dore, disa kufòma dhe trupa të tjerë me gják të spërkatur.

Edhe pse vitin e shkuar polícia u thirr disa herë në shtëpinë e tij, Novak nuk ka bërë ‘mbrapa’ këtë vit duke i përsëritur ‘zbukurimet e shëmtuara’ që kanë tmérruar qytetarët.

Shikoni vetë fotot dhe do e kuptoni hallin e fqinjëve të Novak.


TË NGJASHME