HomeLajme

Festivali i filmit dedikuar Ditës së gruas

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, më 8 mars, Qendra Kombëtare e Kinematografisë së bashku me UN Women në Shqipëri organizojnë për herë të parë Festivalin Ndërkombëtar të Filmit për Gruan në Shqipëri.

kinemanë Millennium  do të shfaqen gjashtë filma, shqiptarë dhe të huaj, si një ftesë për të reflektuar mbi barazinë gjinore dhe të drejtat e grave.  Ndër filmat që do të shfaqen janë edhe dy filmat nga Kosova, “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit Isa Qosja dhe “Ajo” i regjisores More Raça.

Festivali do të zhvillohet nga data 8 deri në 11 mars.


TË NGJASHME