HomeLajme

Festivali i Filmit të Shkurtër në Korçë, në konkurim 27 vende të botës

Në Korçë nis sot Festivali i Filmit të shkurtër.

50 filma të shkurtër nga 27 vende të ndryshme të botës do të shfaqen gjatë 5 ditëve të festivalit, në ambientet e Teatrit A.Z. Çajupi dhe në sheshin e kullës panoramike.

Më pas festivali do të vazhdojë me filmat në konkurim, dhe ditën e premte, më datë 12 korrik, do të ndahen çmimet për filmat më të mirë.

Risia e këtij viti ështe dhe programi VR Competition.

Filmat Virtual Reality do të mund te shihen nëpermjet syzeve VR dhe hyrja do të jetë e lirë për të gjithë.


TË NGJASHME