HomeLajmi i Fundit

Fier/ Ndërhyrje për ndryshimin e qytetit, Rama publikon foto

Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa foto që tregojnë ndërhyrjet që po bëhen në qytetin e Fierit.

Në kuadër të programit “Rilindja Urbane”, ndërhyrjet janë fokusuar në qendër të qytetit, në sheshe dhe në rrugë, për të transformuar të gjithë zonën.

“Fotoalbumi i vizitës në kantieret e Rilindjes Urbane të Fierit”, shkruan Rama.