HomeLajme

Fifi:Jam kundër gjërave të shtirura! Konflikt mes saj dhe Rinës

Këngëtarja e njohur Fifi ka hapur serish në Instagramin e saj opsionin “Ask a question” dhe fansat e saj në këtë mënyrë mund t’i bëjnë pyetje.

“A je kundër Rinës?”  ishte një ndër pyetjet e drejtuara për Fifin në lidhje me konfliktin me Rinën

Dhe përgjigjia e saj ishte: “Që të sqarohem njëherë e mirë, unë sjam kundër kërkujt si individ…kurrë skam qënë dhe skam për të qënë. Jam kundër gjërave të pavërteta e të shtirura!”

Eshtë mëse e kuptueshme se problemi është vetëm ne nivel profesional dhe jo personal, por duket se nuk do të marrë ndonjëherë zgjidhje.
Fifi është kundër gjërave të pavërteta dhe sipas saj muzika e Rinës është e tillë.

Në të shkuarën dy artistet janë përplasur disa herë nëpërmjet vargjeve të këngëve të tyre, duke i berë diss njëra-tjetrës, megjithatë, ende nuk është e qartë se si nisi konflikti mes tyre.


TË NGJASHME