HomePsikologji

Figura e parë që shihni në foto tregon shumë për personalitetin tuaj

Testet e psikologjisë shpesh bazohen në interpretimin e gjërave të para që shihni në një figurë. Prandaj provoni të testoni veten tuaj, duke mësuar më tepër rreth personalitetit që ju karakterizon.

1.
  • Një rosë. Hemisfera e djathtë e trurit tuaj dominon mbi atë të majtë, që do të thotë se ju jeni një person human.
  • Nje lepur. Hemisfera e majtë e trurit tuaj është dominuese. Ju keni më shumë mendje teknike se sa dukeni.
  • Nëse keni qenë në gjendje të shihni një rosë dhe një lepur njëkohësisht, atëherë ndoshta keni një personalitet krijues. Ju keni një imagjinatë të fuqishme dhe mund të lexoni midis rreshtave.
2.
  • A ju duk se macja po ngjiste shkallët? Ju nuk i kushtoni vëmendje detajeve. Ju ndoshta jeni një person i paorganizuar ose një naiv. Ju besoni në atë që shihni, dhe kjo ju bën ta doni jetën dhe ju çliron nga cinizmi dhe shqetësimi.
  • A dukej sikur macja po zbriste shkallët? Ju ose jeni një individ shumë i vëmendshëm ose keni një intuitë të shkëlqyer. Ju i kushtoni shumë vëmendje detajeve dhe shqyrtoni me kujdes pyetjet e rëndësishme pa u mbështetur në fat për t’ju ndihmuar t’i zgjidhni ato.

TË NGJASHME