HomeLajme

Filmat e rinj që do të shfaqen në Netflix përgjatë këtij muaji

Për ne është bërë më e vështirë të kapim ritmin e filmave të rinj që dalin në treg. Falë artikujve të tillë mund të marrim informacione se cili film do bëjë bujë të madhe.

Në Netflix përgjatë muajit Qershor do të dalin filma të rinj dhe filma të cilët i kishim harruar.

Lista e filmave do mund të shtohet me kalimin e kohës mirëpo deri më tani këto janë filmat që do të shohim në këtë platformë.

1-Da 5 Bloods

2-Dark Season 3

3-Spelling the Dream 

4-13 Reasons Why: Final Season

5-Queer Eye

6-Lenox Hill 

7-EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga 


TË NGJASHME