HomeShowbiz

Finlanda këndon shqip në Eurovision-in 2018

Më 10 maj nis festivali evropian i këngës “Eurovision”, në Lisbonë të Portugalisë, ku Shqipëria do të përfaqësohet nga Eugent Bushpepa.

Mes surprizave të shumta të menduar për këtë edicion , një prej këngëve do të vijë për herë të parë me një risi.

Finlanda do të prezantohet me një këngë, e cila do të këndohet në 34 gjuhë të botës, mes tyre edhe shqip. Këngëtarja finlandeze Saara Aalto do të interpretojë këngën “Monster” dhe do të shoqërohet nën tingujt e pianos/360grade.al


TË NGJASHME