HomePolitikë

Firo të tjera nga PD e LSI. 4 kandidatë dorëzojnë formularin e dekriminalizimit në KQZ

Elda Hoti dhe Ediola Braha nga Lëvizja Socialiste për Integrim, si dhe Ligoraq Karamelo dhe Majlinda Halilaj nga Partia Demokratike kanë dorëzuar në KQZ formularin e dekriminalizimit.

Këta 4 persona kanë shprehur në këtë mënyrë vullnetin e tyre për të marrë mandatin e deputetit.


TË NGJASHME