HomeSociale

Flamingot “pushtojnë” Nartën

Laguna e Nartës në Vlorë njihet në Shqipëri si “Shtëpia e Flamingove”.

Sipas biologëve, kolonitë e mëdha të këtyre zogjve këtë vit kanë ngritur fole duke iu shtuar pasurisë natyrore të zonës dhe duke tërhequr edhe turistë që vijnë të vëzhgojnë faunën ujore.


TË NGJASHME