HomeLifestyle

Flasin specialistët, ja pse puthjet në qafë na japim më shumë kënaqësi

Nëse do të na pyesnin se në cilën pjesë të trupit puthja e partnerit ju jep më shumë kënaqësi, do të thoshim: qafa. Puthjet në qafë janë fillesa e gjithë kënaqësisë që vjen më pas.Por pse të bëjnë të ndihesh kaq mirë? Pse çiftet fiksohen pas qafës së njëri tjetrit?

Qafa është zonë shumë e ndjeshme dhe kjo është një mënyrë për tu bërë edhe më intimë me partnerin në një kohë të shkurtër.

Ti dhe i dashuri yt po putheni…vazhdoni putheni derisa gjërat bëhen edhe më serioze.  Ai të puth në qafë dhe duket kaq sensuale.  Në fakt, puthjet në qafë janë fillesa e gjithë kënaqësisë që vjen më pas.

Puthjet e qafës të dhurojnë kënaqësi më shumë se zonat e tjera pasi është zonë e mbushur me nerva që stimulohen.

Gjithsesi, mos harroni diçka! Pavarësisht se ku po e puthni partnerin tuaj, çelësi është vëmendja. Përkushtohuni totalisht dhe gjithë energjitë fokusojini aty. Kjo do ta bëjë edhe më të veçantë momentin.


TË NGJASHME